masa de Paște
- Rețete culinare bune și foarte bune
Stufat de miel – rețeta supremă
Rețeta primăvăratică, bună și tradițională de stufat de miel, o experiență și o celebrare a simplității și a gustului natural.
- Rețete culinare bune și foarte bune
Drob de miel – rețeta gustoasă și savuroasă, tradițională
Drobul de miel este unul dintre cele mai îndrăgite preparate tradiționale românești, nelipsit de pe masa de Paște, iar aceasta…
- Rețete culinare bune și foarte bune
Panettone – rețeta aia bună, italiană, clasică
Rețeta clasică, veritabil italiană și bună de panettone, un desert emblematic al bucătăriei italiene apreciat în întreaga lume.
- Rețete culinare bune și foarte bune
Sărmăluțe cu carne în foi de viță – rețetă vivace
Rețeta clasică, bună și simplă de sărmăluțe cu carne în foi de viță.
- Rețete culinare bune și foarte bune
Babka – rețetă de cozonac însiropat
Babka este cunoscută pentru textura sa moale, stratificată și pentru umplutura sa bogată de ciocolată sau scorțișoară.
- Mică enciclopedie culinară
Ouăle de Paște
Despre ouăle de Paște care sunt o tradiție populară în multe țări din lume, fiind considerate un simbol al renașterii…