Acasa / Location / Cuptorul cu lemne – Pache Protopopescu

Cuptorul cu lemne – Pache Protopopescu

Loading Map....

Address
Pache Protopopescu, Nr. 65
Bucuresti
Bucuresti


Romania


Restaurantul Cuptorul cu Lemne va serveste cu mancare proaspata si gustoasa de mai bine de 10 ani. In tot acest timp am invatat ce ingrediente dau un gust desavarsit, cum sa va servim cat mai bine, si ce va face sa reveniti la noi. Am introdus retete unice, iar bucatarii si pizzerii nostri sunt pregatiti sa va gateasca cele mai bune feluri de mancare.

Acordam atentie si celor mai mici detalii

Acordam atentie si celor mai mici detalii pentru a crea o atmosfera relaxanta si primitoare, dar in acelasi timp vibranta si cu un stil desavarsit. Va invitam sa luati un loc la noi la masa, sa incercati una din retetele noastre unice, inspirate din bucataria romaneasca precum si din cele mai placute arome ale bucatariei internationale. Veti gusta ingrediente proaspete combinate intr-un mod deosebit.

Restaurantul nostru are o capacitate de 100 de locuri in interior si 60 de locuri pe terasa acoperita, dotata modern cu sistem de racire pe perioada verii, si sistem de incalzire pe timp racoros. Dispunem si de saloane pentru nefumatori. Locatia este dotata cu aer conditionat precum si plasme.

Mai mult decat atat, in locatia noastra functioneaza permanent un salon de caricatura (clubul Caricaturistilor Sorin Postolache), unde au loc periodic vernisaje cu lucrari ale artistilor. Va invitam sa aflati mai multe despre Clubul Caricaturistilor.

Organizam evenimente speciale (onomastici, zile de nastere, intalniri de afaceri, alte ocazii speciale) pentru grupuri de pana la 20- 25 de persoane.

Pentru rezervari sau detalii suplimentare sunati la: (021)9363 tasta 5

 

Program Restaurant: Zilnic, intre 10:00 – 24:00

Upcoming Events

 • No events in this location
 • vezi şi

  Ficat de cod – DeFish

  Gust excelent, pregnant si bogat, dar bine echilibrat si fara exagerari inutile.

  Comentarii

  Comenteaza tu primul / prima!

  avatar
  wpDiscuz