Știri și telegrame

Ai aragaz sau plita cu gaz Bosch?

In Romania, sunt afectate un numar limitat de aragazuri produse în perioada august 2006 – octombrie 2011 și plite încorporabile pe gaz, din inox, 60 cm lățime, cu butoane de control pe partea dreaptă, produse în perioada ianuarie 2009 – octombrie 2011.

În cazuri rare, racordul de conectare pentru gaz poate fi deteriorat. Ca rezultat, pot avea loc scurgeri de gaz şi în cazuri extrem de rare poate apărea un risc de explozie.

Pentru a evita orice pericol potenţial proprietarii aparatelor afectate trebuie să oprească imediat alimentarea cu gaz a aparatului şi să întrerupă utilizarea acestuia până după înlocuirea racordului de conectare.
BSH Electrocasnice face apel la toți posesorii de aparate care corespund mențiunilor din anunț să verifice dacă aparatul lor este afectat de această campanie voluntară de siguranță. Compania noastră oferă fiecărui proprietar afectat înlocuirea gratuită a racordului de conectare de către un tehnician de service autorizat. Înlocuirea este realizată la domiciliul proprietarului şi rezolvă în totalitate problema, este gratuită şi nu necesită o cheltuială sau un efort suplimentar din partea clientului.
Suntem dedicaţi asigurării celor mai înalte standarde de siguranţă, unei calităţi premium a produselor şi fiabilităţii tuturor produselor noastre. Prin urmare, desfăşurăm această campanie voluntară de siguranţă. Ne cerem scuze pentru orice neplăcere cauzată şi vă mulţumim pentru înţelegere şi răbdare. Vă rugăm sa ne contactați în cazul în care întâmpinați dificultăți cu identificarea aparatului dvs sau dacă aveți alte întrebări.

Pentru detalii si verificarea seriei, clic aici.Abonare
Anunță-mă când apar
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Tu ce părere ai? Comentezi?x
Sarmale de post Topoloveni Breaking News Aripioare de porc