Articole
În tendințe

Conturi de urmărit pe TikTok

Cu ce-mi pierd vremea câteodată, dar poate merită.

Pun aici conturile cu activitate în domeniul culinar pe care le găsesc interesante pe tiktok. Având în vedere că am început să frecventez platforma cu doar vreo două luni în urmă, voi actualiza lista pe măsură ce apar noutăți notabile, dacă voi rezista, deși mă îndoiesc cumva.


Intermezzo liric

Senzația că toți cretinii și ruptele în cap și nu numai și-au creat un soi de sediu general virtual pe această glorioasă platformă de happy vid este pregnantă la propriu. E pur și simplu plin de extratereștrii avortați! Banuiam asta, dar știți de ce am intrat? Din pură curiozitate și pentru că, având copii, sunt dator să fiu avantgardistul vieții. Scuze pentru cuvintele dure, nici printre scriitori nu e mult mai curat, dar… măcar se chinuie să scrie cât de cât corect, depinde de medicație și cultură. Pe tiktok e 90% circ cu figuranți amatori, atinși la tărtăcuță de vise xanax. 😐

Alte recomandări

Revenind, aveți mai jos selecția mea naturală și dacă aveți recomandări pertinente, zona de comentarii vă stă la dispoziție. Mulțumesc!

Chef Reactions – un tip croat și chef de felul său s-a erijat în critic al bucătarilor de tiktok și o face foarte bine. Tipul chiar ilustrează concret ceea ce scriam negativ în introducerea articolului. Are răbdare, timp și, poate, xanax.

Nonna Natalina – o doamnă bunică care gătește italienește con tutto per tutti.

William Hanson – un domn care ne explică bunele maniere la masă în cel mai britanic mod posibil.

Alexandras Home – Grețili la ea acasă, chestii grecești bine făcute.

Horia Constantinescu – președintele ANPC are niște chestii de spus și arătat și mă îngrijorez pentru ouăle lui, proaspete sau nu.

Fiii Enei – un tip lup cu vorbele la el, deloc plictisitor. Deduc din username ca ar fi din Fieni și dacă e, o face bine.

Barbosu – un domn bărbos, moldovean după grai și londonez după trai, câteodată agitat și agitant, dar haios în felul dânsului. Ovidiu Țigănuș.

L’Alexandru – un individ vinovat de pasiunea sa arzătoare pentru salamuri și pescuit, poate nu chiar în această ordine.

Manuel Corrales – un domn venezuelean, un stilat ascet, ne prezintă cu grație arta servirii la masă, oferă și școlarizare în acest sens celor interesați.Mai mult
Abonare
Anunță-mă când apar
guest

1 Comentariu
cele mai vechi
cele mai noi cele mai apreciate
Inline Feedbacks
View all comments
Magdoi
Magdoi
22 septembrie 2023 20:26

Haios tare croatul, le-o cam da la turloaie cu zambetul pe buze! :)))

Poate te interesează
Close
Back to top button
Sarmale de post Topoloveni Breaking News Aripioare de porc