Porc cu bere și rozmarin – rețetă porcoasă
Porcul, această pasăre minunată!
Porcul este un animal cu gust și nu spune nu la niște bere bună și rozmarin aromat. Să-l respectăm!
Ingrediente:
carne de porc, de preferat pulpă
bere
rozmarin
piper alb măcinat
sare
Mod de preparare:
Taiați binișor carnea în cubulețe sau cum va iese. Incingeți bine tigaia, puneți la sfârâit mai intâi bucațile mai grase pentru a gresa frumos câmpul de bătaie, apoi adăugați-le cu talent și pe cele macre și nobile. Lăsați-le să zburde prin tigaie până încep să se rumenească, apoi stingeți-le strategic cu bere (puneți fără pic de zgârcenie, aproape să le acopere), adăugați rozmarinul (1/4 linguriță sau dupa gust), 2-3 prafuri de sare și piper alb (tot dupa gust).
Lăsați povestea să se zvânte de lichide la foc potrivit, amestecând din când în când până începe totul să sfârâie și să se rumenească pentru a doua oara.
Cat lăsați carnea la rumenitul final, depinde de gustul si cheful fiecaruia / fiecareia, dar, în mod sigur, simțul olfactiv își va face treaba și vă va da de știre când e gata totul. Vă garantez, rezultatul va fi absolut divin!
Sa ne fie de bine!
Aditivi: fără aditivi alimentari, fără E-uri
Producător: Foodspot.ro
Mmmm, cum arata! 😋
Inghit in sec, mai oameni buni!!
😋