Produse

Aripioare de porc – Periș

Abatorul Periş din Niculeşti, judeţul Dâmboviţa, cum­pă­rat în 2015 de holdingul Agricover, grup controlat de omul de afaceri Jabbar Kanani, de la Romsuintest Periş, companie afla­tă în procedura de faliment, a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri de 333 mil. lei, arată datele de la Ministerul de Finan­ţe, iar astfel se apropie de top zece jucători din industria cărnii. Abatorul a fost deschis în iulie 2015, după investiţii de peste 20 mil. euro, devenind astfel una dintre cele mai mari şi mai moderne unităţi de procesare a cărnii de porc din România, cu o capacitate de abatorizare de peste 500.000 de capete porc pe an, potrivit datelor de pe site-ul Agricover.

Compania Abatorul Periş SA a fost înfiinţată la începu­tul lunii aprilie 2019 de către reprezentanţii grupul Agricover, iar în cadrul companiei lucrează 600 de persoa­ne, care operează un lanţ propriu de 30 magazine de desfacere în Bucureşti şi împrejurimi şi 46 de ferme de porci din România, conform datelor de pe propriul site.

Am început cu acest citat introductiv preluat de pe ZF pentru a sublinia pe cât posibil ce înseamnă o investiție facută cu cap, reușind transformarea unui obiectiv economic falimentar într-o firmă de succes și cu identitate clară în piață.

Bănuiesc că mulți dintre voi au observat deja magazinele proprii ale abatorului Periș prezente în zona de sud a țării. Pe lângă acestea, a început relativ recent și distribuția în marile lanțuri de retail, Mega Image fiind un exemplu în acest sens.

Revenind la produsul din titlu, pot afirma fără nicio urmă de îndoiala că nu am ce să-i reproșez. După gătire, gustul este exact cum te-ai putea aștepta, fără surprize neplăcute. Ambalarea este corectă, carnea nu băltește într-o zeamă rozalie ca în alte cazuri. În magazinele proprii, “aripioarele” se pot achiziționa și în vrac. Prețul es undeva în zona 35 lei/kg, ceea ce nu e rău pentru o astfel de carne.

De apreciat este și faptul că în magazinele Periș se gasesc și bucăți demult uitate de bucătăria contemporană: obraji (maseteri), diafragmă, momițe, măduvioare, etc. În cel din hala Obor, de exemplu, se găsesc foarte frecvent aceste minunății.

Recomand 100%!

Sursă foto: site producător

Evaluare autor

Prezentare
Conținut
Preț

Excelent

Un produs excelent atât ca gust cât și ca prezentare și preț.

User Rating: 4.91 ( 5 votes)


Aditivi: ,
Marcă:
Producător:
Furnizor: , ,
Origine:

Abonare
Anunță-mă când apar
guest

2 Comentarii
cele mai vechi
cele mai noi cele mai apreciate
Inline Feedbacks
View all comments
Rob
Rob
10 octombrie 2020 10:18

Ai zis momite???? Aoleu de cand caut, merci mult pentru info! :))

Miri
Miri
3 noiembrie 2020 6:42

Am luat si eu acum vreo cativa ani din Auchan de la Comtim. Bune de tot!

Poate te interesează
Close
Back to top button
2
0
Tu ce părere ai? Comentezi?x
Sarmale de post Topoloveni Breaking News Aripioare de porc