rețete la cuptor
Rețete bune și foarte bune de mâncăruri gătite la cuptor.
- Rețete culinare bune și foarte bune
Șeftalia sau sheftalia – rețeta cipriotă de chiftele în prapur de miel
Dacă vrei să aduci o parte din farmecul Ciprului în propria bucătărie, rețeta de sheftalia este alegerea ideală.
- Rețete culinare bune și foarte bune
Panettone – rețeta aia bună, italiană, clasică
Rețeta clasică, veritabil italiană și bună de panettone, un desert emblematic al bucătăriei italiene apreciat în întreaga lume.
- Rețete culinare bune și foarte bune
Conopidă gratinată – rețetă bună, la cuptor
Rețeta, simplă, bună și gustoasă de conopidă gratinată la cuptor.
- Rețete culinare bune și foarte bune
Sufleu de conopidă – rețeta cu sos bechamel și brânză tare
Rețeta simplă și clară a celui mai bun sufleu de conopidă din lume.
- Rețete culinare bune și foarte bune
Dovlecei zucchini rotunzi umpluți – rețetă gustoasă cu carne și legume din plin
Rețeta buna și gustoasă de dovlecei umpluți, de fapt dovlecei zucchini rotunzi umpluți.
- Rețete culinare bune și foarte bune
Turtă dulce – rețeta festivă, de împodobit bradul
Rețeta simplă și la obect de turtă dulce clasică, glazurată și frumos mirositoare în vremea sărbătorilor de iarnă.
- Rețete culinare bune și foarte bune
Pizza calzone – rețeta pur napoletană
Rețeta napoletană, clasică și bună de pizza calzone, poate cea mai bună variantă de pizza.
- Rețete culinare bune și foarte bune
Kievskaia – rețetă de pui à la Kiev
Puiul Kiev este un exemplu excelent de rețetă clasică care combină texturi și arome într-un mod spectaculos.
- Rețete culinare bune și foarte bune
Varză à la Cluj – rețeta bună de sarmale răspândite, împrăștiate sau cum vă mai place să le spuneți :)
Rețeta clasică și bună de varza a la Cluj, un fel de mâncare emblematic pentru bucătăria tradițională transilvăneană, cu rădăcini…
- Rețete culinare bune și foarte bune
Conopidă coaptă întreagă – rețetă pentru cuptor și airfryer
Rețeta simplă și gustoasă de conopidă coaptă întreagă în două variante: la cuptor și la airfryer.