Știri și telegrame

ANPC în vizită de lucru la Halele Obor

Operațiunea a avut ca deznodământ firesc un plus de 400.000 de lei la buget. Să fie primiți!

Astăzi domnii și doamnele de la ANPC au pornit să viziteze celebrele și insalubrele Hale Obor în căutarea de comercianți pus pe șotii pe seama bieților mușterii ațâțați și amețiți de chinul postului, gata

să-și avarieze grav economiile
1
Dar chiar, voi cât avreți să cheltuiți pentru Paște?x
pentru o masă încărcată de colesterol de Paște. Și bine au făcut, având în vedere că încasările la buget rezultate în urma acestei incursiuni s-au ridicat la frumoasa valoare de 387.000 de lei.

Am fost la cumpărături în Obor. Acolo unde mielul nu este doar un aliment specific sărbătorilor pascale, ci reprezintă, în primul rând, o sursă de venituri speculative. Așa înțeleg cei care se pretind a fi producători să își respecte concetățenii. Aruncă prețurile la cer, dar țipă cât îi țin puterile când alții, în alte domenii, fac același lucru. Am luat și noi aproape o tonă de carne și culmea ne-au dat și bani –  vreo 400 de mii de lei. În felul acesta, am adus la bugetul de stat, în folosul românilor, parte din banii smulși din buzunarele lor de către oportuniștii cu pretenții de comercianți cinstiți. Pare că și Hala Obor și-a pierdut strălucirea de odinioară, jucând zaruri cu cei de acolo, a căror manifestare de mahala ne dovedește că nu sunt producători decât de zarvă si necinste.

Alte recomandări

Horia Constantinescu, președintele ANPC

Vizita a avut loc în hala veche, care te întâmpină cu miasme felurite încă de la intrarea în stabiliment. Lăsând nițel deoparte bișnițarii comercianții, clădirea aceea ar trebui renovată și igienizată de urgență. Ani de zile nu s-a întâmplat nimic notabil în acest sens și e păcat – hipseterii se țin departe și doar accidental se înduplecă la o baie de mulțime instagramată exotic.

Hai că se poate!

Link ANPC, link archive.today.Mai mult
Abonare
Anunță-mă când apar
guest

2 Comentarii
cele mai vechi
cele mai noi cele mai apreciate
Inline Feedbacks
View all comments
Lucifer
Lucifer
20 aprilie 2022 20:28

Iiiiihaaaa! Chiar azi vroiam sa dau o raita, dar m-am oprit vazand sutele de caruccioare… 🙂

Rodica
Rodica
21 aprilie 2022 10:12
să-și avarieze grav economiile" Mai mult »

Am buget de 100, max 150 RON. Ceva oua de tara sau bio, branzeturi de sezon (cas, telemea, urda, paote burduf), drob si o pasca. Atat.

Back to top button
Sarmale de post Topoloveni Breaking News Aripioare de porc