Ustensile

Aparat de gatit cu abur Philips HD9126

Pana mai deunazi priveam cu oarescare indiferenta la aparatele de gatit cu abur ce se iteau sfios de pe rafturile magazinelor, dar Philips HD9126 mi-a starnit interesul si bine a facut.

Stim cu totii ca electrocasnicele Philips sunt excelent construite integrand aproape intotdeauna o multitudine de inovatii in domeniu. Aparatul de gatit cu aburi Philips HD9126 este un exemplu al calitatii constructive si al simplitatii inovatoare. Mi-au placut atat culoarea cat si materialele din care este confectionat.

Peste generatorul de aburi dotat cu un rezervor de apa cu capacitatea de 1 litru, sunt cele trei „cosuri” din material plastic transparent, rezistent la temperaturi inalte. „Fundurile” cosurilor sunt detasabile in intregime si au un soi de adancituri pentru asezarea convenabila a 6 oua pe nivel. Capacul are o forma gandita sa nu permita scurgerea condensului in afara vasului.

Foarte interesant este „generatorul/intensificatorul de arome” care este de fapt un recipient care odata umplut cu mirodenii de tot felul, se aseaza direct deasupra generatorului de aburi imprastiind astfel aromele in intreg ansamblul, pe toata durata procesului de gatire.

Philips-abur-home-foodspot.ro

Alte aspecte si dotari interesante ale aparatului de gatit cu aburi Philips HD9126:

  • cosurile, capacul si rezervorul de apa se pot spala fara grija la masina de spalat vase
  • reumplerea cu apa se face foarte usor chiar si in timpul gatirii
  • atentionare sonora pentru “ready-to-use” si nivel de apa scazut
  • indicator nivel apa
  • se ofera bol pentru orez/supa
  • sistem de stocare a cablului de alimentare
  • putere 900 w
  • se spala foarte usor
  • cronometru mecanic, exact cu presetari

Bun, aparatul ca aparatul, dar cum gateste. Ei bine, rezultatele obtinute cu Philips HD9126 sunt peste asteptari: legumele au gust puternic, aromat, real. Puiul si pestele ies foarte bine, cu gust pregnant si, daca se aseaza in primul cos de jos, vor fi impregnate cu aromele legumelor de deasupra. Nu se compara deloc cu produsele fierte ci sunt mult mai gustoase si aromate; semana mult cu gatitul in cuptor in vas acoperit, dar bucatele sunt mai ferme ca textura.

Recomand 100%

Evaluare autor

Dotari
Constructie
Ergonomie
Aspect

Excelent!

Aparatul de gatit cu aburi Philips HD9126 este un exemplu al calitatii constructive si al simplitatii inovatoare.

Comanda online
User Rating: 4.39 ( 5 votes)

Marcă:
Producător:
Furnizor:

Abonare
Anunță-mă când apar
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
Poate te interesează
Close
Back to top button
0
Tu ce părere ai? Comentezi?x
()
x