Sosuri

Mustar Heinz Mild – Improved Recipe

Mustarul Heinz Mild cu reteta sa imbunatatita a aparut relativ recent pe rafturile magazinelor din Romania. Reteta anterioara “mild”, daca a existat intr-adevar, nu am apucat sa o testez, dar cea actuala mi-a lasat o impresie extrem de buna. Despre varianta clasica am scris aici, dar facand o comparatie rapida, recomand 100% Heinz Mild. Gustul acestuia din este echilibrat, putin amarui-aromat si acrisor, facandu-l potrivit pentru orice “aplicatie” culinara. Zaharul este prezent intr-o cantitate insesizabila.

Nu contine conservanti si nici coloranti. De fapt, lista ingredientelor este curata, fara E-uri, dupa cum se poate observa si mai jos. Din proprie experienta, recomand agitarea frenetica a “bidonului” de mustar inainte de utilizare deorece, lipsa gumei xanthan, guar sau ce mai pun alti producatori de mustar duce la disocierea amestecului daca sta prea mult in repaus.

Alte recomandări

Ingrediente:
Apa
Seminte de mustar
Otet din alcool
Sare
Zahar
Condimente

I-am scazut putin din punctaj la capitolul prezentare deoarece recipientul “top down” specific Heinz nu ma incanta absolut deloc cand vine vorba de mustar. Cred ca un borcan ar fi fost mai potrivit.

Pretul la momentul scrierii articolului este de 6-7 lei, in functie de magazin/furnizor.

Evaluare autor

Ingrediente
Preparare
Prezentare
Pret

Excelent

Mustarul Heinz Mild are un gust echilibrat, putin amarui-aromat si acrisor, facandu-l potrivit pentru orice "aplicatie" culinara.

User Rating: 4.8 ( 3 votes)


Aditivi:
Marcă:
Producător:
Furnizor:
Proveniență:

Mai mult
Abonare
Anunță-mă când apar
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
Poate te interesează
Close
Back to top button
Sarmale de post Topoloveni Breaking News Aripioare de porc