Acasă / Recenzii / Produse / Alimente si bauturi / Mezeluri / Muschi Azuga – Casa Traditiei

Muschi Azuga – Casa Traditiei

Mezelul cu pricina l-am achizitionat prin aprilie in prima faza. Gustat, placut, de luat in continuare. Si am luat in continuare spre incantarea papilelor gustative, chiar daca era vara.

Muschiul (muschiuletul) Azuga distribuit de Casa Traditiei in magazinele proprii (sau francize, dupa caz) are consistenta nealterata de artificiile productiei industriale, carnea pastrandu-si fibra ferma dar frageda. Gustul este placut si agreabil, produsul nefiind condimentat sau afumat exagerat, iar degustarea sa este o reala multumire. Singurul factor care m-a deranjat oarecum este sarea care mi se pare putin cam multa. Am apreciat totusi ca sararea produsului utilizeaza formula clasica, sare de bucatarie daca vreti (NaCl) si nu variatiunile productiei industriale pe tema sarurilor cu nitriti.

Ingrediente:
Muschi de porc
Sare
Condimente

muschi-azuga-casa-traditiei-2-foospot.roRecomand 100%. Ce mi-a placut mult a fost faptul ca, de fiecare data cand am cumparat muschiul Azuga Casa Traditiei, reteta de preparare a fost aceeasi, neexistand deviatii de forma sau de fond (daca au existat, au fost mult prea subtile, eu nu le-am perceput).

Magazinul/franciza Casa Traditiei de unde procur aceasta minunatie este amplasat in Hala Obor (cea noua, evident) la etajul 1, iar pretul se situeaza si el tot la etajul 1 sau chiar 2 fiind de cca. 60 lei/kg.

Evaluare autor

Ingrediente
Preparare
Prezentare
Pret

Foarte bun!

Bine preparat, gust autentic, cam multa sare.

Evaluare cititori: 5 ( 3 evaluari in total)
Aditivi:
Marca:
Distribuitor:
Tara de origine:

vezi şi

Carnati Maestro – Caroli

Nu pot decat sa ii felicit pe cei de la Caroli pentru curajoasa initiativa de a se prezenta pe o piata a mezelurilor macinata de furtisaguri si falsuri cu acest produs excelent, preparat exclusiv din ingrediente naturale.

Comentarii

1 Comentariu la "Muschi Azuga – Casa Traditiei"

avatar
  Abonare  
cele mai noi cele mai vechi cele mai apreciate
Anunță-mă când apar
Bobby
Cititor

Pfua, chiar arata bine.