Piept de rață afumat Angst
Desi nu o consum prea des, imi place carnea de rata. Acesta este si motivul pentru care nu am rezistat tentatiei de a gazdui in frigider niste piept de rata afumat de la Angst. La prima degustare am simtit ceva nelalocul lui in gustul si textura carnii, apoi, citind eticheta si lista ingredientelor, m-am dumirit ca cele 16,67 procente de chimicale sunt cele care provoaca dezechilibrul resimtit. Procedeul de fabricatie implica fiertul in baia de aditivi (fapt care se vede clar in poza de mai sus – acele bule de aer specifice mezelurilor „vulcanizate”, cum le zic eu) si apoi afumarea produsului.
Ingrediente:
Piept de rata (83,33%)
Sare de mare
Stabilizator trifosfat pentasodic (E451)
Proteina din lapte
Conservant nitrit de sodiu (E250)
Dextroza (atentie la cei cu diabet)
Antioxidant erithorbat de sodiu (E316)
Condimente
Extract de condimente
Asadar, la pretul de 11-12 lei/100 g investitia in pieptul de rata afumat Angst consider ca poate fi inscrisa cu succes in categoria „bani aruncati pe chimicale de proasta calitate„.
Trist, mediocru!
Evaluare autor
Ingrediente
Preparare
Prezentare
Pret
Mediocru
Bani aruncati pe chimicale de proasta calitate.
Aditivi: dextroza, E250 (nitrat de sodiu), E316 (eritorbat de sodiu), E451 (trifosfat pentasondic), extract de condimente
Marcă: Angst
Producător: Angst RO srl
Furnizor: Mega Image
Proveniență / origine: România