Acasa / Recenzii / Produse / Alimente si bauturi / Sosuri / Mustar cu ierburi aromatice Develey

Mustar cu ierburi aromatice Develey

Trebuie sa va marturisesc fara absolut nicio retinere ca mustarul cu ierburi aromatice produs de Develey are un gust excelent. Sobru, dar placut aromat cu nuante usoare de cimbru, mustarul cu pricina m-a incantat si m-a bucurat peste masura. S-a potrivit de minune cu mezeluri, gratar, oua fierte, etc. Dupa cum afirma si producatorul, aromele il recomanda atat pentru consumul uzual alaturi de preparate din carne calde sau reci cat si pentru marinate, sosuri, etc.

Ingredientele sunt foarte bine dozate si se sincronizeaza sublim pentru un gust aproape perfect. Singura mea problema este extractul de condimente existent in acest mustar si pe care il voi lua in calculul notei finale ca fiind un aditiv alimentar.

Ingrediente:
Apa
Seminte de mustar
Otet
Zahar
Sare
Condimente
Ierburi aromatice
Extract de condimente

Dupa cum se observa din lista ingredientelor, nu contine nici coloranti si nici conservanti, ceea ce era si de asteptat de la un produs bun.

Mustarul cu ierburi aromatice Develey este produs in Germania si vine ambalat in borcan de sticla si capac metalic cu ghivent, 250 ml. Inca nu l-am incercat la marinate insa o voi face precis si voi reveni cu impresii.

Pretul la data scrierii articolului este de 7,6 RON.

Evaluare autor

Ingrediente
Preparare
Prezentare
Pret

Excelent

Mustarul cu ierburi aromatice produs de Develey are un gust excelent.

Evaluare cititori: 5 ( 5 evaluari in total)
Aditivi:
Marca:
Producator:
Furnizor:
Distribuitor:
Tara de origine:

vezi şi

Ketchup dulce – Tomi

Ketchup-ul Tomi are un gust de rosii diluat de amidonul modificat adaugat, dres cu ceva aroma de tomate, dupa cum ii sta bine unui ketchup neaos, matur, excelent pentru niste romani ignoranti.

Comentarii

Comenteaza tu primul / prima!

avatar