Acasă / Recenzii / Produse / Alimente si bauturi / Snacks / Fulgi de porumb Fortza de bere – Titan

Fulgi de porumb Fortza de bere – Titan

Am gustat din noua realizare a celor de la GoodMills cam acum vreo luna. Imi (ra)sarisera ceva scriituri despre Fortza asta de bere prin social media autohtona, cu tonuri variind de la veneratie isterica pana la advertorial sterp si am zis sa incerc si eu minunea.

Fiind cica pentru bere, producatorul a mesterit fulgii de porumb in asa fel incat sa fie mai mari si mai sarati decat cei pentru profani.

Gustul e bun, neafectat de zahar, vitamine sau alte junk-uri cu care producatorii inteleg sa-si mineze fulgii de porumb. E bun atat timp cat il poti simti si spun asta in deplina cunostinta de cauza: dupa ce am rontait cativa a trebuit sa fac o pauza de desarare, pentru ca da, au sare! Si nu asa, „mai multa” ci chiar exagerat de multa. Sare de mare (daca era sare de cariera tuseam probabil). Uitandu-ma la reclama asta de mai jos, nu pot decat sa-i plang rinichii bietului enorias.

Ingrediente:
Malai
Ulei vegetal rafinat nehidrogenat de cocos
1,40 % sare de mare iodata
Antioxidanti: extract bogat in tocoferoli, vitamina E

Pretul se situeaza undeva in zona 4 lei pentru o punga de 250 g, iar daca nu aveau atat de multa sare, fulgii de porumb Fortza de bere ar fi fost chiar ok.

Evaluare autor

Ingrediente
Preparare
Prezentare
Pret

Mediocru

Sarati, foarte sarati, mult prea sarati.

Evaluare cititori: 2.15 ( 2 evaluari in total)
Aditivi:
Marca:
Producator:
Furnizor:
Distribuitor:
Tara de origine:

vezi şi

Edamame sărate congelate – Nissui

Gustoase și sanatoase, perfect naturale, edamamele sunt aperitiv - snack vegetal foarte apropiat de perfecțiunea culinară.

1
Comentarii

avatar
  Abonare  
cele mai noi cele mai vechi cele mai apreciate
Anunță-mă când apar
Bobby
Cititor
Bobby

Cam multa sare, da.