Snacks

Chips-uri din cartofi cu ulei de măsline extra virgin 100% – Argente

Curat artizanali!

În Spania anului 1924, José Argente a instalat o mică friteuză într-o cameră a casei sale pentru a-și servi cu cartofi prăjiți clienții din localitatea Alberic (Valencia) și din satele din apropiere. În prezent, produsele lor sunt făcute după aceeași rețetă a stimabilului domn Argente folosind friteuze echipate cu cea mai recentă tehnologie în domeniu pentru a preveni excesul de ulei în produsul final și sunt vândute cu mândrie în 27 de țări de pe 4 continente. Și au și de ce, după cum vom vedea și citi în cele de mai jos!

Am luat prima pungă de chips-uri Argente cu ulei de măsline cu destul de multișor înaintea începerii cursei înarmării galopante a prețurilor. Mă supăra fierea, pofta de ronțăit era însă prezentă și am preferat să iau ceva prăjit în ulei de măsline în loc de floarea soarelui în speranță deșartă că astfel îmi protejez întrucâtva organul suferind.

Țin minte că la acea vreme costau destul de multișor (~10 lei) față de concurență, adică de aproximativ două ori și ceva mai mult decât Lay’s, Chio și chiar de trei ori mai mult decât Lotto, dar știți ceva? Nu am regretat niciodată banii dați, ba dimpotrivă, este singura varaintă de chips-uri din cartofi pe care o cumpăr în prezent.

Ingrediente

Cartofi selecționați (61,8%)
Ulei de măsline extra virgin (37%)
Sare (1,2%)

Să începem cu ambalajul: punga este făcută dintr-un material mult mai gros și solid decât ce are concurența, asigurând cu succes integritatea prețiosului conținut. Cartofii sunt crocanți și nu greșesc absolut deloc afirmând că sunt cei mai gustoși cartofi chips mâncați la viața mea. De fapt am mai gustat ceva oarecum similar, în anii facultății (’94), când tatăl meu ne aducea acasă niște punguțe cu chipsuri făcute la Meiță, cel cu Mc Moni’s, foarte gustoși, dar și foarte uleioși. Ei bine, chips-urile Argente nu sunt uleioase deloc și au sare exact cât le trebuie pentru a le scoate în evidență gustul de invidiat, dar nimic în exces. Excelent!

În prezent, prețul este tot în zona 10 lei (avantajul produselor scumpe este acela că nu prea mai au unde să mai urce, indiferent de vremuri) făcând produsul cu atât mai atractiv cu cât concurența s-a scumpit de-a ajuns să le sufle cu prețurile în ceafa. Din păcate, la momentul scrierii articolului, produsele Argente se comercializează exclusiv în lanțul de magazine Mega Image. Spun “din păcate” deoarece în rețeaua amintită este în plină desfășurare o adevărată sarabandă halucinantă a creșterii artificiale de prețuri. Sper ca Argente să scape cu daune minime. 🙂

Toată stima pentru produs și producător, recomand 110%!

Evaluare autor

Ingrediente
Preparare
Prezentare
Preț

Excelent!

Un produs excelent, crocant, gustos și fără ulei sau sare în exces.

COMANDĂ
User Rating: 4.71 ( 7 votes)


Aditivi: ,
Marcă:
Producător:
Furnizor:
Distribuitor:
Origine:

Abonare
Anunță-mă când apar
guest

7 Comentarii
cele mai vechi
cele mai noi cele mai apreciate
Inline Feedbacks
View all comments
Raluca
27 februarie 2023 22:40

Am luat, chiar sunt grozavi. Îi tot vedeam pe raft la mega din cartier, dar nu mi-am bătut capul să îi încerc. Mulțumeeesc pentru recomandare!

John
John
13 martie 2023 7:32

Super!

Sevo
Sevo
24 mai 2023 12:12

Buni, confirm

Gabi
Gabi
7 iunie 2023 9:22

Hai merci, la mega de la piata gemeni se golise raftul! ????

Poate te interesează
Close
Back to top button
7
0
Tu ce părere ai? Comentezi?x
Sarmale de post Topoloveni Breaking News Aripioare de porc