Jocuri

Recipe for disaster – joc gratuit

Gratuit până pe 16 februarie 2023 pe Epic Games!

Recipe for Disaster este un joc de management care te provoacă să creezi și să conduci un restaurant de mare succes. Fie că întorci norocul unităților care au eșuat în scenarii prestabilite, fie că îți vei aduce propria viziune la viață în modul freeplay, vei proiecta cu atenție restaurante, vei angaja și gestiona personalul potrivit, vei personaliza meniurile alimentare și vei experimenta ingrediente pentru a inventa. mâncăruri noi și gustoase care vă vor impresiona clienții. Sună idilic, nu? Greșit!

Să parcurgi un drum prin lumea agitată și care induce stresul industriei de servicii alimentare va fi orice, doar simplu nu. La urma urmei, aceasta este o industrie construită în jurul oamenilor, iar menținerea tuturor fericiți, motivați și împliniți va necesita doar un miracol! Defecte serioase de personalitate și lacune majore de competențe în cadrul echipei tale ar putea perturba cu adevărat fluxul de servicii, în timp ce atitudinile volatile și gusturile deosebite ale clienților tăi se pot dovedi a fi bariera care te desparte de acele scoruri pozitive extrem de importante. Cu perseverență, management inteligent și multe compromisuri, restaurantul tău va crește, deschizând noi oportunități și provocări, pe măsură ce vei atrage din ce în ce mai mulți clienți, inspectori de sănătate publică și critici în alimentație pe ușile tale. Extinde-ți sediul, îmbunătățește-ți personalul și treci linia precară dintre gloria gastronomică și ruina restaurantului. Alege dintr-un grup de speranțe generate procedural.

Ia în considerare combinația unică de trăsături și niveluri de calificare a fiecărui individ și modul în care acestea le-ar putea afecta eficiența muncii, comportamentul și interacțiunile cu clienții. Vor excela? Sau se vor dovedi a fi mai multe probleme decât merită? Gestionează starea de spirit și nivelurile de rezistență ale echipei tale pentru a minimiza riscul defecțiunilor și defecțiunilor la mijlocul serviciului. Unii angajați vor iubi sarcinile pe care le încredințezi, în timp ce alții le vor detesta! Personalizează designul și aspectul restaurantelor tale folosind instrumente intuitive de construcție. Echipează-ți bucătăria cu aparate de ultimă generație, decorează-ți zona de luat masa, amenajează-ți împrejurimile și construiți depozite pentru a păstra acele ingrediente prețioase. Atribuie manual sarcini echipei tale sau menține toată lumea ocupată folosind un sistem de prioritate extrem de personalizabil. Urmărește îndeaproape comenzile primite de la clienți și ajustează-ți strategia în timp real pentru a asigura cel mai înalt standard de mâncare și servicii pentru clienți. Fii atent la cerințele alimentare, alergiile alimentare și preferințele neobișnuite. Decide cum să tratezi cel mai bine cererile și reclamațiile personalului și clienților tăi. Vei fi simpatic sau combativ? Folosește editorul puternic de rețete pentru a crea liber rețete originale și pentru a le adăuga în meniuri. Asigură-te că ai ingredientele necesare stând la curent cu nivelurile de stocare și plasând comenzi regulate la furnizorii tăi.

Eu l-am instalat și îmi place. Deși pare simplu, are multe subtilități care merită descoperite treptat. Mai jos, un review video mișto. happy gamin! 🙂


Producător:
Distribuitor:

Mai mult
Abonare
Anunță-mă când apar
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Sarmale de post Topoloveni Breaking News Aripioare de porc