Rețete culinare bune și foarte bune

10 rețete bune de cocktail cu gin

Se recomandă savurarea cumpătată :)

Bombay Sapphire Dry Gin

Pentru că m-am pricopsit cu două sticle de gin Bombay Sapphire, m-am apucat să fac cocktailuri. În cele de mai jos am plăcerea deosebită de-a vă împărtăși cele mai interesante 10 rețete pe care le-am practicat și care chiar mi-au plăcut. Evident, mai există o groază de alte rețete și dacă știți vreuna bună nementionată în acest articol, vă rog să o lăsați să circule în comentarii, mulțumesc anticipat!

Gin Tonic clasic

    • Ingrediente
    • Mod de preparare gin tonic clasic
      • Umple un pahar balon cu cuburi de gheață.
      • Adaugă ginul și apoi completează cu apă tonică.
      • Amestecă ușor cu o linguriță lungă.
      • Decorează cu felii subțiri de lămâie.

Negroni

    • Ingrediente
      • 30 ml gin
      • 30 ml vermut roșu dulce
      • 30 ml Campari (se poate utiliza cu scucces și Aperol)
      • O bucată de coajă de portocală comestibilă (adică bio sau netratată)
      • Cuburi de gheață
    • Mod de preparare Negroni
      • Toarnă ingredientele într-un pahar și completează cu 3-4 cuburi gheață.
      • Amestecă ușor și decorează cu o coajă de portocală.

Gin Fizz

Basil Smash

    • Ingrediente
      • 60 ml gin
      • 15 ml sirop dulce
      • 15 ml suc proaspăt de lămâie
      • Câteva frunze de busuioc
      • Cuburi de gheață
    • Mod de preparare Basil Smash

      • Mărunțește frunzele de busuioc într-un shaker.
      • Adaugă ginul, siropul dulce și sucul de lămâie, apoi umple cu gheață.
      • Agită bine și strecoară într-un pahar cu gheață proaspăt pusă.

Martini Perfect

    • Ingrediente
      • 60 ml gin
      • 15 ml vermut sec
      • O măslină
      • Cuburi de gheață
    • Mod de preparare Martini Perfect

      • Amestecă ginul și vermutul într-un pahar cu gheață.
      • Strecoară totul într-un pahar de martini.
      • Decorează cu o măslină.

Elderflower Fizz

    • Ingrediente
      • 50 ml gin
      • 20 ml sirop de flori de soc
      • 20 ml suc proaspăt de lămâie
      • Apă tonică
      • Cuburi de gheață
    • Mod de preparare Elderflower Fizz
      • Amestecă ginul, siropul de flori de soc și sucul de lămâie într-un pahar cu gheață.
      • Completează cu apă tonică și amestecă ușor.
      • Decorează cu o felie subțire de lămâie.

Cucumber Cooler

    • Ingrediente
      • 50 ml gin
      • 15 ml suc proaspăt de lămâie
      • 10 ml sirop simplu de zahăr
      • 4-5 felii subțiri de castravete
      • 2-3 frunze de mentă proaspătă
      • O felie de lime
      • Apă tonică
      • Cuburi de gheață
    • Mod de preparare Cucumber Cooler
      • Pune feliile de castravete și frunzele de mentă într-un shaker.
      • Adaugă ginul, sucul de lămâie și siropul de zahăr, apoi umple cu gheață.
      • Agită bine și strecoară într-un pahar cu apă tonică și cuburi de gheață, ornează cu o felie de lime.

Grapefruit Sparkler

    • Ingrediente
      • 50 ml gin
      • 30 ml suc proaspăt de grapefruit
      • 15 ml sirop de agave
      • Apă minerală
      • Cuburi de gheață
    • Mod de preparare Grapefruit Sparkler
      • Amestecă ginul, sucul de grapefruit și siropul de agave într-un pahar cu gheață.
      • Completează cu apă minerală și amestecă delicat.
      • Decorează cu o felie subțire de grapefruit.

Passion Fruit Mojito

    • Ingrediente
      • 60 ml gin
      • 30 ml suc de fructul pasiunii
      • Mntă proaspătă (4-5 frunze)
      • Lime, tăiat în sferturi
      • Sirop dulce
      • Apă minerală
      • Cuburi de gheață
    • Mod de preparare Passion Fruit Mojito

      • Pune menta și lime-ul într-un pahar.
      • Adaugă ginul, sucul de fructul pasiunii și siropul dulce, apoi umple cu gheață.
      • Completează cu apă minerală și amestecă ușor.

Pineapple Express (sper că ați văzut filmul)

    • Ingrediente
      • 50 ml gin
      • 30 ml suc proaspăt de ananas
      • 15 ml sirop de cocos
      • O delie de lime
      • Cuburi de gheață
    • Mod de preparare Pineapple Express
      • Amestecă ginul, sucul de ananas și siropul de cocos într-un shaker.
      • Toarnă într-un pahar cu gheață proaspătă.
      • Decorează cu o felie de lime pe marginea paharului.

Să ne fie de bine!


Producător:

Mai mult
Abonare
Anunță-mă când apar
guest

0 Comentarii
cele mai vechi
cele mai noi cele mai apreciate
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Sarmale de post Topoloveni Breaking News Aripioare de porc