Take away

Eggsmania

Locul în care elementul central este oul

Ascuns în pasajul pietonal cu aspect de anii ’80 care traversează subteran bulevardul N. Bălcescu (locația s-a schimbat, vezi update-ul de mai jos) și iese la suprafață în dreptul străzii Batiștei, acest loc m-a bucurat nespus cu oferta lui simplă, dar gustoasă și sățioasă.

Au omlete din două sau trei ouă, cu cașcaval, telemea, kaizer sau altele asemenea, toate facute frumos pe plită și apoi puse într-o bagheta mai mică sau mai mare după pofta fiecaruia. Au și burger din piept de pui, cu sau fără ou. Cel cu ou mi-a adus cumva aminte de eggsburgerii monstruoși pe care mi-i ofeream din când în când la Spring Time-ul din Piața Victoriei în vremea facultății (n.a. – sfârșitul anilor ’90) când reveneam către casă la ceas de seară ;). Doamnele care alcătuiesc personalul sunt tot timpul bine dispuse (sau cel puțin la mine așa s-au nimerit să fie de fiecare dată), binevoitoare și foarte amabile. Bravo lor!

Alte recomandări

Prețurile sunt moderate variind între 12 lei porția normală și 17 lei cea mare. Oricum, vă mărturisesc cu mâna pe inimă, porția normală este exact cât un mic dejun foarte mulțumitor. Au deschis intre 8 și 16:30 în timpul săptămânii și până la 13:30 sâmbăta, dar atenție, am pațit-o de vreo două ori până acum să merg în weekend pe la 11 și să-i găsesc rămași fără pâine sau alte materii prime pentru ca, deh, au produse bune și mușterii destui. 🙂

Recomand 100%

UPDATE 30.07.2023

La nu foarte mult timp după ce am scris acest articol, au închis spațiul din pasajul pietonal de la metrou în urma scandalului cu sindicatul Mterorex și spațiile comerciale închiriate. Au redeschis anul trecut și noul sediu nu este departe de celălalt, fiind amplasat pe Ion Câmpineanu 3a (am actualizat și harta de mai sus). O să-i revizitez negreșit foarte curând, mai ales că au adăugat niște noutăți în meniu.

Evaluare autor

Ingrediente
Imagine vs. realitate
Prezentare
Preț

Excelent!

Acest loc m-a bucurat nespus cu oferta lui simplă, dar gustoasă și sățioasă.

User Rating: 4.91 ( 5 votes)


Localitate:

Mai mult
Abonare
Anunță-mă când apar
guest

1 Comentariu
cele mai vechi
cele mai noi cele mai apreciate
Inline Feedbacks
View all comments
Teo
Teo
17 noiembrie 2021 3:24

Salut, au zis ca se muta si redescid dar nu au mai facut-o in ultimele 6 luni. Chiar erau misto produsele, iar doamnele de acolo erau super haioase si de treaba. Eu lucrez in zona si luam frecvent si niciodata nu am avut ce sa le reprosez. Pacat ca au inchis! 🙁

Back to top button
Sarmale de post Topoloveni Breaking News Aripioare de porc