Fast-food

KFC Chizza

KFC a lansat la inceputul lunii iulie a.c. un nou produs – chizza. Nu, nu e pizza moldoveneasca 🙂 ci se doreste a fi un preparat apropiat de o pizza clasica doar ca blatul din reteta originala este inlocuit cu doua bucati de piept de pui crocant.

La KFC creăm mereu produse inovatoare pentru consumatorii noştri, iar CHIZZA este unul dintre ele. Ne dorim ca cei care aleg CHIZZA să simtă cu adevărat că încearcă ceva nou şi surprinzător, având la bază deliciosul pui de la KFC.  Mai mult, produsul a generat reacții pozitive și pe plan internațional, de aceea, credem că sortimentele CHIZZA Zinger și CHIZZA Fillet se vor număra și printre opțiunile favorite ale fanilor KFC din România – a declarat la momentul lansarii Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC România

Alte recomandări

Eu am binevoit azi sa incerc varianta Fillet, nepicanta. Practic este vorba de doua bucati de piept de pui pane, crocante, asemanatoare ca gust si textura cu fillet bytes, dar, bineinteles, mai mari decat acestea, peste care se pune un topping format din mozzarella, ardei, ceapa si rosii. Varianta picanta beneficiaza si de ceva sos iute peste toata povestea.

Trebuie sa recunosc ca gustul este destul de agreabil desi, sincer sa fiu, nu ma prea duce cu gandul la pizza, ceea ce e totusi bine daca e sa judec profund. Legumele si stratul de mozzarella reusesc cumva sa invioreze si sa potenteze aspectul si savoarea bucatilor de pui; produsul in sine este foarte satios, o portie simpla, fara cartofi, putand satura cu succes un om destul de baban ca deplasament.

Ingredientele nu sunt prezentate in clar pe site-ul KFC si nu ma pot pronunta in deplina cunostinta de cauza in ceea ce priveste calitatea lor, dar fiind totusi un produs fast-food, nu ii voi acorda nota maxima la acest capitol. Pretul este ok, 12 lei, meniul este vreo 18.

Sursa foto 1: KFC
Sursa foto 2-4: arhiva personala

Pentru pasionati, am pus in cele de mai jos clipurile de prezentare ale variantelor de chizza lansate in Vitenam, India, Franta, etc., usor diferite de cea oferita in tara noastra

https://www.youtube.com/watch?v=4sY9xqorGqw

 

Evaluare autor

Ingrediente
Imagine vs. realitate
Prezentare
Pret

OK-ish

Legumele si stratul de mozzarella reusesc cumva sa invioreze si sa potenteze aspectul si savoarea bucatilor de pui.

User Rating: 4.05 ( 4 votes)


Producător:
Furnizor:
Proveniență:

Mai mult
Abonare
Anunță-mă când apar
guest

1 Comentariu
cele mai vechi
cele mai noi cele mai apreciate
Inline Feedbacks
View all comments
Emil Bobu
12 ianuarie 2018 5:42

E buna, big like!!

Poate te interesează
Close
Back to top button
Sarmale de post Topoloveni Breaking News Aripioare de porc