Articole

Ambalat în România

Am descoperit recent, fără prea multă stupoare deoarece nimic nu mă mai miră la un nivel demn de această stare în țara noastră dragă, că unele societăți “comerciale” au dedus ca e momentul să facă și ele mișto alături de statul român de populația consumatoare. Astfel, dânsele au considerat oportun sa zgândăre patriotismul maselor utilizând o sintagmă cel puțin hilară în etichetarea unor produse alimentare din import și anume: ambalat în România.

Revenind cu picioarele pe pământul nostru roditor, cred ca sunteți de acord cu mine că nu există pe lumea asta produse mai sănătoase si mai corecte molecular decât cele ambalate cu evlavie în mărinimoasa Românie. Mă cutremur sincer la gândul sinistru că aș putea să-mi intoxic ființa și familia cu produse ambalate mișelește în teritoriile  străine de proveniență.

Alte recomandări

Să luăm de exemplu în discuție ceapa roșie și galbenă din imaginile de mai jos: a sosit din Franța incărcată de toate păcatele lumii, dar, prin ambalarea efectuată local cu blândețea și grija creștinească specifică de catre RECRUIT MOI SRL (sâc!) a ajuns la nivelul dorit de puritate fiind demnă de a poposi in farfuriile românilor. Este disponibilă la Carrefour pentru delectarea domniilor noastre consumatoare.

De o exorcizare corecta prin ambalare românească au parte merele marca Starkrimson din imaginile de mai jos, oferite cu marinimie de GP KRONSTADT FRUCTE SRL având ca proveniență potenta Croație, pentru ca – se știe – livezile mănoase ale Croației sunt sursa principală de mere a perversei Europe. După ambalarea locală, merele respective devin deosebit de sănătoase si hrănitoare si vă așteaptă să vă incânte în rafturile Kaufland.

Aștept cu interes nedisimulat și alte produse ambalate în România de firme care cunosc și prețuiesc inteligența si dorința de mai bine a cetățenilor acestei țări, conform celor de mai sus. Le voi adăuga in acest articol pe măsura ce le găsesc pentru că sigur vor mai fi și altele. Păcat de noi!


Furnizor: ,
Proveniență: ,

Mai mult
Abonare
Anunță-mă când apar
guest

2 Comentarii
cele mai vechi
cele mai noi cele mai apreciate
Inline Feedbacks
View all comments
Coca Chanel
Coca Chanel
13 februarie 2018 21:48

hai ca asta chiar e de porc! :))))) stiu ca nu-i de ras, dar nu ma pot retine…

Evanghelina
Răspuns pentru  Coca Chanel
16 februarie 2018 13:03

🙂 Vorba cuiva, macar spun adevarul oamenii! :))

Poate te interesează
Close
Back to top button
Sarmale de post Topoloveni Breaking News Aripioare de porc