Ready mealSucuri naturale

Gazpacho Mediteranean – Delhaize

Gazpacho este o supă preparată simplu din legume crude pasate fin alături de ulei de măsline, usturoi și ceva oțet ale carei origini provin din Spania, Andaluzia mai exact. Având în vedere proveniența sa insorită, nu este de mirare că gazpacho se consumă rece, cât mai rece.

Gzpacho Delhaize este produsă în Spania din legume crude, fără coloranți, conservanți sau alți aditivi de prost gust, respectând rețeta originală. Sincer vorbind, am fost extrem de surprins de gustul si textura acestui produs, ambele atât de bine echilibrate și de autentice încât nu am ce să le reproșez si asta în pofida faptului că a fost pasteurizat flash (sau HTST – pasteurizare la temperatură inaltă pentru scurt timp). Am ales să consum acest preparat renunțând la ritualul solicitat de o supă fie ea chiar și rece. L-am băut pur și simplu din pahar, ca pe un suc, apreciindu-i răcoarea și vioiciunea (de aceea și apare categorisit la „sucuri naturale”).

Ingrediente:
Legume (rosii 69%, ardei 16%, castravete 10%, ceapa, usturoi)
Ulei de masline extravirgin 2%
Otet din vin
Sare
Suc de lamaie

Dupa cum se poate citi mai sus, lista ingredientelor este simplă și curată și de aceea recomand 100% produsul cu note maxime la toate capitolele! Cutia de 1 litru costă 10 lei la data scrierii articolului.

Sursă foto 1: site-ul producatorului
Sursă foto 2-5: arhiva personală

Evaluare autor

Ingrediente
Preparare
Prezentare
Pret

Excelent!

Gustul si textura acestui produs sunt atât de bine echilibrate și de autentice încât nu am ce să le reproșez. Mega recomand!

Comanda online
Evaluare cititori: 4.91 ( 4 evaluari in total)

Aditivi:
Marca:
Producator:
Furnizor: ,
Distribuitor:
Tara de origine: ,

Etichete

Alte recomandări

1
Comentarii

avatar
  Abonare  
cele mai noi cele mai vechi cele mai apreciate
Anunță-mă când apar
Evanghelina
Abonat
Evanghelina

Interesant, dar vad ca la Mega online nu au deocamdata, poate gasesc in magazin. Pana acum imi faceam singura, nu e complicat deloc si chiar va recomand reteta lui Costin Barbutz https://www.adihadean.ro/2015/06/gazpacho/

Poate te interesează

Close
Back to top button
Close
Close