Branza de capra „de Halkidiki” – Arvaniti
O branza de capra buna, gustoasa, cu o consistenta demna de o feta traditionala. Practic scriu despre o telemea maturata, furnizata de urmasii zeilor olimpieni in diverse recipiente mai mici sau mai mari, scufundata intr-un zer echilibrat. Evident, producatorul sustine ca reteta este mostenita de la bunici, Macedonia, etc. E ok partea de marketing.
Excellent cheese produced from goat milk that is collected from freely grazing goats in the Chalkidiki province. It’s a savoury cheese with clear natural taste.
Gustul branzei de Halkidiki produsa de Arvaniti este echilibrat, putin acid, fara sare in exces si se potriveste de minune in orice aplicatie culinara.
Ingrediente:
Lapte de capra
Cheag
Apa
Sare
Produsul se vinde scufundat in zer, ambalat in cutii din plastic cu capac sau metalice pentru cantitati mai mari de 2 kg. Recomand 100%, cand aveti drum prin Grecia, faceti-va hatarul si investiti intr-o cutie de 900 grame (8-9 euro) sau, de ce nu, chiar in cantitati mai mari.
Evaluare autor
Ingrediente
Preparare
Prezentare
Pret
Excelent
O branza de capra buna, gustoasa, cu o consistenta demna de o feta traditionala.
Aditivi: fără aditivi alimentari
Marcă: Arvaniti
Producător: Arvanitis S.A.
Proveniență / origine: Grecia