Acasa / Recenzii / Produse / Alimente si bauturi / Alimente conservate / Castraveti murati in saramura – Orzech

Castraveti murati in saramura – Orzech

Nemaidand curs procedurii anuale de murare sezon 2015 (conform reteta muraturi povestita cu ceva timp in urma), ne-am trezit cu un 2016 sarac in muraturi fiind nevoiti sa apelam la metoda achizitiei directe din supermarketuri pentru a usura sevrajul culinar. Stim cred cu totii ca oferta de muraturi la borcan prezenta in spatiile comerciale romanesti se axeaza in 99,9% din cazuri pe variante in otet, extrem de rar in saramura. Iar noua ne cam plac muraturile in saramura. 😉

Pe castravetii murati in saramura Orzech pusesem ochii cu ceva timp in urma si zilele trecute am efectuat achizitia. La deschiderea borcanului, m-a izbit aroma extrem de apropiata de cea a muraturilor de casa. Saramura miroase excelent agitand simturile, cu usoare nuante de usturoi si marar uscat, culoarea este exact cum trebuie sa fie (verzuliu-laptoasa), iar castravetii… ei bine castravetii sunt foarte sarati si cu toate acestea „fleasca”. Sunt moi, chiar foarte moi unii castraveti care au fost inghesuiti mai abitir, caracterul crocant lipsind aproape cu desavarsire din borcanul Orzech. Gustul lor mi s-a parut fals, neconvingator si deloc potrivit cu aroma simtita la inceput.

Ingrediente:
Castraveti
Sare
Apa
Condimente
Usturoi

Lista ingredientelor este curata, neexistand aditivi alimentari.

Produsul vine ambalat in borcan de 870 grame (470 grame de produs solid), cu un pret mediu de 9,5 RON in functie de comerciant.

Sursa foto 1: eMAG

 

Evaluare autor

Ingrediente
Preparare
Prezentare
Pret

Mediocru

Un produs nerecomandat cunoscatorilor si celor cu pretentii.

Evaluare cititori: 3.95 ( 2 evaluari in total)
Aditivi:
Marca:
Producator:
Distribuitor:
Tara de origine:

vezi şi

Ficat de cod – DeFish

Gust excelent, pregnant si bogat, dar bine echilibrat si fara exagerari inutile.

Comentarii

Comenteaza tu primul / prima!

avatar
wpDiscuz