Produse

Ficat de cod afumat – Sun & Sea

Excelent sub toate aspectele.

Am gasit conserva din imagine trândăvind alene pe un raft din Auchan, nebăgată în seamă de conlocuitorii preocupați de alte alea.

Nu ajung prea des prin Auchan-uri, nu am niciunul în drum sau proximitate și regret acest fapt pentru că de multe ori am gasit produse surprinzătoare când am ajuns să le vizitez. Ficatul de cod Sun & Sea este și el surprinzător: prețul scăzut (cca. 6 lei – cred că nu greșesc afirmând că în acest moment acesta este cel mai scăzut preț pentru o conserva de 120 grame de ficat de cod) contrastează ademenitor și mulțumitor cu a sa calitate.

Textura fină a ficatului de cod imprimă produsului abilitatea de a satisface senzorialul gustativ al oricărui muritor cumsecade. Există un iz de afumat, nederanjant. Nivelul de sare este bine echilibrat, iar uleiul propriu este aproape amorf, dar plin de arome concentrate.

Ingrediente:
Ficat de cond afumat (99%)
Ulei propriu
Sare

Deși hilar scrisă pe ambalaj (Google translate operat de un chinez, probabil), lista ingredientelor este curată, demnă de un produs premium, fără aromă de fum sau alte bombe, relevându-ne chiar un conținut de 99% ficat de cod, superior altor produse asemănătoare provenite tot din Islanda (FAO27). Frumos de tot, iar dacă luăm în calcul și prețul ireal de scăzut, avem de-a face cu o recomandare 150%! 😉

Sursa foto cover: Tesco.sk
Sursa foto 1-4: arhiva personală

Evaluare autor

Ingrediente
Preparare
Prezentare
Preț

Recomand 150%!

Un produs excelent, cu un preț ireal de avantajos pentru ce oferă, spulberând cu ușurință orice concurență.

User Rating: 4.35 ( 1 votes)

Aditivi:
Marca:
Producator:
Furnizor:
Distribuitor:
Tara de origine:

Etichete

Alte recomandări

Comentarii

avatar
  Abonare  
Anunță-mă când apar

Poate te interesează

Close
Back to top button
Close
Close