omega 3
- Mică enciclopedie culinară
Butterfish
Povestesc în acest articol despre aspectele biologice, ecologice și economice legate de butterfish.
- Rețete culinare bune și foarte bune
Somon cu sparanghel la airfryer – rețetă de vis
Somonul cu sparanghel gătit la airfryer reprezintă o rețetă delicioasă și rapidă, ideală pentru oricine dorește să se bucure de…
- Mică enciclopedie culinară
Sardinele
Povestim puțin despre unui dintre cei mai gustoși și sănătoși pești - sardina.
- Mică enciclopedie culinară
Merluciul
Vorbim aici despre merluciu, un pește cu carne albă foarte apreciat în întreaga lume.
- Rețete culinare bune și foarte bune
Rillettes de sardine – rețeta originală bretană
Rețeta franțuzească simplă și bună de pateu (rillettes) de sardine așa cum găsești numai în Bretania și Normandia - un…
- Mică enciclopedie culinară
Tonul
Un articol despre poate cel mai cunoscut pește oceanic, tonul.
- Mică enciclopedie culinară
Ficatul de cod
Câteva considerații utile despre ficatul de cod, consumul acestuia, beneficii și precauții.
- Alimente conservate
Ficat de cod cu aromă de fum – Les Salines
Ficatul de cod în sine e cremos, nu foarte ferm, dar destul de fărâmițat, iar aroma de fum îi pune…
- Alimente conservate
Sardine în ulei, fără oase și piele – Nixe
Neașteptat de îmbietoare, excelente chiar cutez să afirm și poate cele mai bune din zona lor de preț.
- Alimente conservate
Ficat de cod afumat – Sun & Sea
Un produs excelent, cu un preț ireal de avantajos pentru ce oferă, spulberând cu ușurință orice concurență. Recomand 150%!
- 1
- 2