pește
- Mică enciclopedie culinară
Sturionii
Sturionii reprezintă o adevărată minune naturală, având o istorie evolutivă impresionantă și o importanță economică și ecologică considerabilă.
- Mică enciclopedie culinară
Merluciul
Vorbim aici despre merluciu, un pește cu carne albă foarte apreciat în întreaga lume.
- Mică enciclopedie culinară
Bucătăria japoneză
Bucătăria japoneză este o artă în sine, având la bază echilibrul între ingrediente, tehnicile de gătit și prezentare.
- Mică enciclopedie culinară
Tonul
Un articol despre poate cel mai cunoscut pește oceanic, tonul.
- Mică enciclopedie culinară
Macroul
Totul despre binecunoscutul macrou, un pește foarte apreciat în întreaga lume.
- Articole
Zonele de pescuit FAO recomandate și nerecomandate pentru consumul de pește
Zonele de pescuit FAO reprezintă un instrument esențial pentru gestionarea durabilă a resurselor marine și pentru asigurarea siguranței alimentare globale.
- Mică enciclopedie culinară
Ficatul de cod
Câteva considerații utile despre ficatul de cod, consumul acestuia, beneficii și precauții.
- Rețete culinare bune și foarte bune
Hamsii marinate – rețeta Amfitritei
Poate cea mai gustoasă și simplă rețetă de hamsii marinate.
- Mică enciclopedie culinară
Codul
Codul, acest pește cu carne albă omniprezent în alimentele congelate și in semipreparatele de pretutindeni.
- Rețete culinare bune și foarte bune
Sole meunière – rețetă de limbă de mare cu sos bun de unt și lămâie
Sole (limba de mare) meunière este un preparat clasic din bucătăria franceză, renumit pentru simplitatea și delicatețea sa.