Acasa / Recenzii / Produse / Alimente si bauturi / Fast-food / Sandviş bavarez McDonald’s

Sandviş bavarez McDonald’s

Am testat azi sandvisul cu thuringer de la McDonald’s denumit sugestiv „bavarez”. Desi aveam unele indoieli, sandvisul s-a dovedit a fi bun. Cei doi carnati alaturi de mustarul si ceapa prajita din dotare mi-au lasat un gust placut si destul de autentic. Chifla m-a intrigat putin, parca era din alta poveste. O chifla kaiser ar fi fost mai potrivita.

Ajungand acasa si citind lista ingredientelor, entuziasmul meu a scazut semnificativ: thuringerii contin doar 50% carne, restul e poveste. Mustarul e bun, dar, la ce culoare „zglobie” are, mi-e greu sa cred ca nu contine colorant (nu apare specificat in lista ingredientelor). Ceapa prajita este prezenta in gustul global si nu deranjeaza, pregnant fiind gustul de thuringer si mustar. Sandvisul este ambalat in cutie de carton.

Pretul la momentul scrierii articolului este de 7,50 RON.

Ingrediente (conform mcdonalds.ro):
Carnati Thuringer 80 g – carne porc (50,44%), slănină (11,03%), sorici (5,09%), ceapă, sare de mare, condimente,  patrunjel, stabilizator difosfat de sodiu, zaharuri  (LACTOZA, glucoza),  ulei de floarea soarelui
Chifla Long Bun cu malai 64 g – faina alba de grau, apa, 5% malai, zahar, ulei vegetal rafinat nehidrogenat de floarea-soarelui, drojdie, sare iodata, agent de tratare al fainii (emulsifianti: esteri mono si diacetil-tartrici ai mono si digliceridelor cu acizi grasi, faina alba de grau, agent antiaglomerant: carbonat de calciu, antioxidant: acid ascorbic, enzime)
Mustar – otet, apa, SEMINTE DE MUSTAR 13%, sare, condimente, aroma
Ceapa prajita – ceapa (76%), ulei vegetal, FAINA DE GRAU, sare

PS
Am apreciat la modul pozitiv lipsa reala a cepei prajite care abunda in prezentarea produsului.
Elementele din lista de ingrediente evidentiate cu majuscule reprezinta alergeni si au fost preluate ca atare de pe site-ul producatorului.
McDonald’s Barbu Vacarescu.

Evaluare autor

Ingrediente
Imagine vs. realitate
Prezentare
Pret

OK

Gust interesant, destul de autentic, pret ok.

Evaluare cititori: 4.55 ( 3 evaluari in total)
Marca:
Producator:
Furnizor:

vezi şi

McDonald’s Arizona Beef

Un review succint al uneia dintre cele mai uimitoare anomalii culinare pe care am intalnit-o.

Comentarii

Comenteaza tu primul / prima!

avatar