Ustensile

Cuptor cu microunde Samsung MS23F301TAK

Avand in vedere ca anul acesta in aprilie cuptorul cu microunde LG care ne-a slujit cu credinta timp de vreo 7 ani a gasit de cuviinta sa se defecteze iremediabil, am fost nevoit sa „cantaresc” o noua achizitie care sa ne asigure un inlocuitor demn.

Dupa un sondaj laborios al ofertei de cuptoare cu microunde din online, m-am oprit asupra unui cuptor fara grill (LG-ul avea grill, dar l-am folosit foarte rar si, prin urmare, nu este necesar), de 23 litri, 800 W – Samsung MS23F301TAK (link afiliat). M-a atras la el design-ul simplu si echilibrat, interiorul cu email ceramic si faptul ca dispune de panou de control digital.

Alte recomandări bune

Cele 6 luni de utilizare care au trecut de la achizitie si pana in prezent mi-au dovedit ca am facut o alegere inspirata: intretinerea cuptorului este facila datorita stratului de email ceramic neaderent aplicat in interior, puterea celor 800 W este suficienta, iar design-ul sobru a ajutat la integrarea sa fara probleme in atmosfera bucatariei. Singurul aspect deranjant ar fi acela ca, fiind foarte usor, cuptorul trebuie tinut cu mana cand il deschideti deoarece piciorusele de sprijin nu adera prea bine la suprafete si are tendinta sa alunece cand trageti de manerul usii.

Pretul la momentul achizitiei a fost de 320 lei (TVA inclus), la eMAG (link afiliat).

Evaluare autor

Dotari
Constructie
Ergonomie
Aspect

Excelent

Samsung MS23F301TAK este un cuptor cu microunde cu un excelent raport calitate/pret.

Comanda online
User Rating: 5 ( 1 votes)


Marcă:
Producător:
Furnizor:

Mai mult
Abonare
Anunță-mă când apar
guest

2 Comentarii
cele mai vechi
cele mai noi cele mai apreciate
Inline Feedbacks
View all comments
ValentinaIistrate
ValentinaIistrate
21 octombrie 2015 20:37

Iata ca am citit un text foarte bun scris intr-o maniera greu de aflat in internetul romanesc. Acum, dupa ce am citit acest articol, doresc sa va comunic ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se trece ora, macar fixati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu uita sa ajungeti la timp unde v-ati propus. Multumesc!

Evanghelina
2 decembrie 2015 9:28

Care o fi legatura dintre cuptorul cu microunde si ora exacta?

Poate te interesează
Close
Back to top button
Sarmale de post Topoloveni Breaking News Aripioare de porc