Alimente conservate

Fileuri de macrou în sos tomat – 365

Sezonier sau nu, mă apucă câteodată așa o poftă imposibil de descris de pește și nu orice fel de pește ci din conservă. Circulă tot felul de zvonuri care mai de care mai alarmiste cu privire la pericolul ce ne pește paște din umilele conserve, dar aleg să le ignor în condițiile în care producătorul menționeaza zona de pescuire, iar aceasta este safe. În fond, ce mai este „safe” în zilele noastre? Poate doar rațiunea.

Să revenim. Consum de ceva vreme cu multă plăcere niște fileuri de macrou în sos tomat venite în conserve marca 365, deci disponibile numai în rețeaua Mega Image. Există echivalent și sub alt brand, dar îmi scapă acum denumirea Lotka. De altfel, țara de origine a produsului este Letonia (MSC-C-54234), deci e posibil să mai fie comercializat și sub alte mărci. Zona de pescuire este FAO 27, relativ sigură.

Fileurile sunt ferme, deloc sfărâmicioase, excelent preparate. Sosul de roșii este simplu, curat și fără artificii inutile. Produsul ca ansamblu este simplu, cinstit și cu un gust foarte bine echilibrat, ușor de acceptat chiar și de cei mai pretențioși (a se citi mofturoși).

Ingrediente:
Macrou 64%
Apă
Concentrat de roșii 13%
Sare

După cum se poate citi, lista ingredientelor este curată. Recomand 100%!

Preț: ~4 lei/125 grame.

Sursa foto cover: Mega Image
Sursa foto 1 – 4: arhiva personală

Evaluare autor

Ingrediente
Preparare
Prezentare
Preț

Excelent

Fileurile sunt ferme, deloc sfărâmicioase, excelent preparate. Sosul de roșii este simplu, curat și fără artificii inutile.

User Rating: 5 ( 4 votes)


Aditivi:
Marcă:
Producător:
Furnizor:
Distribuitor:
Proveniență / origine:

Mai mult
Abonare
Anunță-mă când apar
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Sarmale de post Topoloveni Breaking News Aripioare de porc