Restaurante

Cantina Fabrica de Mancare – Hala Traian

Desi in ultimul deceniu cantinele si autoservirile publice nu prea au mai fost vizibile in Bucuresti, iata ca zona aceasta de business (re)incepe sa functioneze. Recent deschisa, cantina „Fabrica de mancare” situata in zona Hala Traian (mai exista o locatie in zona Piata Unirii deschisa de mai multa vreme) este, zic eu, una dintre cele mai atractive locatii de acest tip. Meniul este bine gandit si variat in sensul ca cuprinde 4-5 tipuri de ciorba / supa, apoi 2 variante de peste, carne de porc si de pui sub forma de preparate diverse si garnituri interesante.

Gustul mancarurilor este ok, situandu-se in zona in care te-ai astepta sa fie – onorabil spre foarte bine. Ciobele sunt chiar gustoase. Preturile sunt accesibile, un meniu de o persoana nedepasind 20- 22 lei.

Locul este curat si bine intretinut, ambient ok, personal amabil.

Evaluare autor

Meniu
Pret
Servire
Ambient

Excelent!

Una dintre cele mai atractive locatii de acest tip.

User Rating: 3.12 ( 12 votes)Mai mult
Abonare
Anunță-mă când apar
guest

1 Comentariu
cele mai vechi
cele mai noi cele mai apreciate
Inline Feedbacks
View all comments
Sandu Florea
Sandu Florea
31 august 2018 23:10

Am vrut să iau masa și am rămas siderat când o vânzătoare venită de la fumat de afară s-a oferit să mă servească, bineînțeles fără să se spele pe mâini, deși dădusem deja comanda altei vânzătoare. I-am cerut să se spele mai întâi pe mâini și apoi să vina sa servească clienții.A rămas foarte surprinsă de remarca mea de parcă i-aș fi cerut cine știe ce lucru imposibil.Am remarcat că și cea care m-a servit,in timp ce onora comenzile clienților, spăla și vitrina,tot fără să se spele pe mâini, lucru care mi-a provocat pur și simplu greață. Bineînțeles că nici o vânzătoare nu purta mănuși când porționau mâncarea, lucru total inacceptabil. Nu voi mai reveni aici ci voi merge in alt restaurant din zonă, poate mai mic,dar unde se folosesc mănuși când se servesc mâncăruri clienților. Păcat de ambianta calda și primitoare a restaurantului dacă vânzătoarele certate cu igiena și bunul simț vor cu orice preț să ne îmbolnăvească.

Back to top button
Sarmale de post Topoloveni Breaking News Aripioare de porc