Foodspot.ro
- Rețete culinare bune și foarte bune
Trippa alla Fiorentina – rețeta autentică de tocană toscană de burtă de vită
O minunată rețeta autentică de tocană toscană de burtă de vită - Trippa alla Fiorentina, unul din preparatele culinare emblematice…
- Rețete culinare bune și foarte bune
Rețetele de salată de vinete care îmi plac cel mai mult
Salata de vinete este unul dintre cele mai iubite aperitive, nelipsit de pe mesele de vară, dar savurat cu aceeași…
- Rețete culinare bune și foarte bune
Tonkotsu ramen – rețeta japoneză de tăiței cu supă cremoasă și bogată
Tonkotsu ramen este una dintre cele mai faimoase și iubite varietăți de ramen din bucătăria japoneză, iar aceasta este rețeta…
- Rețete culinare bune și foarte bune
Chashu – rețeta japoneză de de ruladă din piept de porc gătită lent
Rețeta autentică de chashu – rulada de porc gătită lent, până devine fragedă, suculentă și plină de aromă, ideală pentru…
- Rețete culinare bune și foarte bune
Tan tan ramen – rețetă picantă cu influențe chinezești și suflet japonez
Tan tan ramen este un amestec cultural, un preparat care aduce împreună tradiția chineză și rafinamentul japonez, iar aceasta este…
- Rețete culinare bune și foarte bune
Ajitsuke tamago – rețeta autentică de ouă marinate japoneze pentru ramen
Ouăle marinate japoneze pentru ramen sunt o piesă de rezistență a bucătăriei nipone și un detaliu care transformă un bol…
- Rețete culinare bune și foarte bune
Ciorbiță de vacuță – rețetă diminutivată
Ciorba de văcuță este una dintre acele rețete tradiționale românești care adună familia la masă și aduce zâmbete pe fețele…
- Rețete culinare bune și foarte bune
Zacuscă – rețeta tradițională cu vinete și ardei capia
Zacusca este unul dintre cele mai iubite preparate în România, un adevărat simbol al toamnei și al bunătăților pregătite în…
- Rețete culinare bune și foarte bune
Chifteluțe cu smântână – rețeta simplă și gustoasă
Chifteluțe cu sos alb, de smântâna - o rețetă versatilă, potrivită atât pentru mesele în familie, cât și pentru ocaziile…
- Rețete culinare bune și foarte bune
Sos tartar – rețeta clasică din Franța gurmandă
Povestea sosului tartar are o aromă istorică fascinantă. Originile sale sunt atribuite bucătăriei franceze din secolul al XIX-lea, unde era…