Ficat de cod – DeFish

Haladuind deunazi prin Mega Image am descoperit cu satisfactie un produs nou la galantarul de conserve: ficat de cod DeFish in varianta natur sau afumat cu lemn de fag. Trebuie sa va marturisesc ca ficatul de cod, acest foie gras al oceanului, ocupa o pozitie fruntasa in topul personal al produselor piscicole preferate asa ca nimic nu m-a putut impiedica sa imi ofer deliciul noii descoperiri.

Produs in Islanda si avand ca sursa zona de pescuit FAO 27, ficatul de cod DeFish are o consistenta untoasa, dar ferma, caracterisitca. Gustul este excelent, pregnant si bogat, dar bine echilibrat, fara exagerari inutile. Recomand consumul asezonat cu putin suc de lamaie, pe paine prajita sau ca atare. Lichidul din conserva este foarte clar si pare mai mult ulei vegetal decat suc propriu/ulei de ficat de cod, dar poate ma insel. Dupa cum spuneam si mai sus, exista si varianta afumata cu lemn de fag, dar pe aceasta nu am incercat-o inca, poate o voi face mai incolo, vedem.

Ingrediente:
Ficat de cod gadus morhua (99%)
Sare

Dupa cum se observa, lista ingredientelor este foarte scurta si curata ceea ce este foarte imbucurator. Conserva este de 115 grame, dar continutul este indeajuns de concentrat si satios pentru a astampara foamea unei persoane adulte cu apetit sanatos. Pretul este oarecum ok, cca. 9 lei.

Recomand 100%!

Sursa foto 1: pagina producatorului
Sursa foto 2, 3, 4: arhiva personala

Evaluare autor

Ingrediente
Preparare
Prezentare
Pret

Excelent!

Gust excelent, pregnant si bogat, dar bine echilibrat si fara exagerari inutile.

Evaluare cititori: 3.7 ( 1 evaluari in total)
Aditivi:
Marca:
Furnizor:
Distribuitor:
Tara de origine:

vezi şi

Mancare greceasca de vinete – Roua

Recomand acest produs in starea in care este in prezent, bine gatit si extrem de aproape de cerintele unui consumator inrait de vinete preparate in cel mai pur si gustos stil turcesc sau grecesc.

Comentarii

avatar
  Abonare  
Anunță-mă când apar