bucătăria italiană
- Rețete culinare bune și foarte bune
Caponata – rețetă siciliană autentică de mâncare de vinete
Caponata este o incursiune în tradiția, istoria și sufletul Siciliei, iar aceasta este rețeta ei simplă și autentică.
- Mică enciclopedie culinară
Mozzarella
Despre mozzarella, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate brânzeturi italienești.
- Mică enciclopedie culinară
Pecorino Romano
Vorbim despre Pecorino Romano, brânza italiană tradițională, de la istoria sa antica până la utilizările culinare moderne.
- Rețete culinare bune și foarte bune
Spaghete carbonara – rețetă autentică de paste din Lazio
Rețeta simplă și autentică de paste (spaghete) carbonara, fix ca la mama lor italiană - o adevărată încântare pentru papilele…
- Rețete culinare bune și foarte bune
Panettone – rețeta aia bună, italiană, clasică
Rețeta clasică, veritabil italiană și bună de panettone, un desert emblematic al bucătăriei italiene apreciat în întreaga lume.
- Mică enciclopedie culinară
Bucătăria italiană
Un articol dine documentat despre bucătăria italiană, una dintre cele mai apreciate în lumea culinară
- Rețete culinare bune și foarte bune
Pizza calzone – rețeta pur napoletană
Rețeta napoletană, clasică și bună de pizza calzone, poate cea mai bună variantă de pizza.
- Rețete culinare bune și foarte bune
Osso buco – rețetă autentic milaneză excepțională
Osso buco este un preparat celebru pentru gustul său bogat și textura sa fragedă, iar aceasta este rețeta originală.
- Rețete culinare bune și foarte bune
Crostata – rețetă giocondiană
Corstata italienească este un desert delicios, ușor de preparat și cu efecte culinar-pozitive maxime.
- Mică enciclopedie culinară
Gorgonzola
Gorgonzola este recunoscută ca fiind una dintre cele mai fine brânzeturi cu mucegai albastru șî pvestim aici puțin despre domnia…
- 1
- 2