mâncare sănătoasă
- Articole
Uleiuri bune și recomandate pentru prăjit
Alegerea unui ulei potrivit pentru prăjit este esențială pentru menținerea sănătății și prevenirea formării substanțelor toxice.
- Articole
Ce este Codex Alimentarius?
Codex Alimentarius joacă un rol fundamental în stabilirea unor standarde alimentare sigure și echitabile la nivel global.
- Mică enciclopedie culinară
Skyr-ul
Despre skyr, un produs lactat tradițional islandez apreciat pentru textura sa cremoasă și gustul ușor acidulat
- Articole
Alimente cu efect detoxifiant
Alimentele cu efect detoxifiant ajută organismul să elimine toxinele, să îmbunătățească digestia și să susțină sănătatea generală.
- Rețete culinare bune și foarte bune
Chefirul (Kefirul)
Câteva vorbe bune despre chefir, unul dintre cele mai gustoase și sănătoase produse lactate.
- Articole
Zonele de pescuit FAO recomandate și nerecomandate pentru consumul de pește
Zonele de pescuit FAO reprezintă un instrument esențial pentru gestionarea durabilă a resurselor marine și pentru asigurarea siguranței alimentare globale.
- Mică enciclopedie culinară
Ficatul de cod
Câteva considerații utile despre ficatul de cod, consumul acestuia, beneficii și precauții.
- Articole
Alimente bogate în fibre
Fibrele vegetale sunt componente esențiale ale alimentației noastre, fiind esențiale pentru menținerea unei bune funcționări a sistemului digestiv și nu…
- Articole
Alimente inflamatorii vs antiinflamatorii
Vorbim foarte succint despre alimentele care susțin inflamația, precum și despre acelea care o combat.