Brutarii și patiseriiLocuri

Colt de paine – brutarie artizanala

La inceputul lunii martie, pe strada Popa Nan din Bucuresti, in apropiere de intersectia cu Matei Voievod si in locul fostului local RSS Pub (fost „La Colt”, fost „Time Out”) s-a deschis o brutarie artizanala fapt ce m-a bucurat mult dat fiind faptul ca zona e vaduvita de astfel de prezente absolut necesare.

Produsele sunt „curate”, fara aditivi si/sau conservanti, aratoase si cat se poate de gustoase. In afara de capitolul gust, am apreciat in mod special prezenta moderata a sarii in varietatile de paine. Si pentru ca tot am amintit de varietati, la Brutaria Colt de Paine veti gasi baghete, paine cu praz, paine cu branza, paine neagra simpla, paine cu ardei, iar la capitolul dulciuri veti fi intampinati cu melci cu scortisoara, cornuri cu ducleata sau ciocolata, briose cu banane si ciocolata si produse de sezon (cozonaci, pasca, etc.). Un plus ar fi acela ca exista posibilitatea degustarii acestor bunatati.

Fiind la inceput, oamenii incearca sa-si calibreze cat mai eficient productia astfel incat de cateva ori nu am gasit ceea ce cautam deoarece stocul se epuizase. 🙂 Inca un aspect interesant este acela ca, daca prin absurd raman ceva paini nevandute, le gasiti a doua zi la raft sub titulatura de „Paine de o zi”, la jumatate de pret. Apropo de pret – painile cu ardei, branza si ceapa costa 4 lei.

Recomand cu incredere stabilimentul famiilor cu copii si nu numai. Singura retinere ar fi ca nu este prezentata o lista cu alergenii posibil a fi prezenti in produse, dar nu am vazut asa ceva nici la alte  intreprinderi similare ca talie si obiect de activitate.

[LE] Acum toate produsele sunt afisate cu eticheta ce contine pretul si lista completa a ingredientelor. Multumim! 😉

Sursa foto: Facebook

Evaluare autor

Gama de produse
Prezentare
Personal
Preturi

Excelent!

Produsele sunt "curate", fara aditivi si/sau conservanti, aratoase si cat se poate de gustoase.

User Rating: 4.55 ( 2 votes)

Aditivi:

Etichete

Comentarii

avatar
  Abonare  
Anunță-mă când apar

Poate te interesează

Close
Back to top button
Close
Close