Rețete japoneze
Rețete bune și foarte bune din Japonia.
- Rețete culinare bune și foarte bune
Supă miso – rețetă profund umami
Supa miso este o punte culinară către tradiția japoneză, o rețetă plină de simbolism, gust autentic și beneficii pentru sănătate,…
- Rețete culinare bune și foarte bune
Supă stoc dashi – rețeta umami clasică
Dashi este una dintre cele mai importante baze ale bucătăriei japoneze, un stoc delicat și plin de umami care stă…
- Rețete culinare bune și foarte bune
Kagoshima ramen – rețetă hiper-gustoasă
Kagoshima ramen este o experiență culinară ce îmbină tradiția japoneză cu influențele chinezești, într-un mod unic și memorabil, iar aceasta…
- Rețete culinare bune și foarte bune
Tonkotsu ramen – rețeta japoneză de tăiței cu supă cremoasă și bogată
Tonkotsu ramen este una dintre cele mai faimoase și iubite varietăți de ramen din bucătăria japoneză, iar aceasta este rețeta…
- Rețete culinare bune și foarte bune
Chashu – rețeta japoneză de de ruladă din piept de porc gătită lent
Rețeta autentică de chashu – rulada de porc gătită lent, până devine fragedă, suculentă și plină de aromă, ideală pentru…
- Rețete culinare bune și foarte bune
Tan tan ramen – rețetă picantă cu influențe chinezești și suflet japonez
Tan tan ramen este un amestec cultural, un preparat care aduce împreună tradiția chineză și rafinamentul japonez, iar aceasta este…
- Rețete culinare bune și foarte bune
Ajitsuke tamago – rețeta autentică de ouă marinate japoneze pentru ramen
Ouăle marinate japoneze pentru ramen sunt o piesă de rezistență a bucătăriei nipone și un detaliu care transformă un bol…
- Rețete culinare bune și foarte bune
Creveți și legume tempura – rețetă japoneză atemporală
Rețeta simplă, clasică și autentică de tempura, un preparat crocant din creveți și legume prăjite in cel mai curat stil…
- Mică enciclopedie culinară
Bucătăria japoneză
Bucătăria japoneză este o artă în sine, având la bază echilibrul între ingrediente, tehnicile de gătit și prezentare.
- Mică enciclopedie culinară
Wasabi
Originea și istoria wasabi Wasabi, cunoscut și sub denumirea de hrean japonez, provine din rădăcina unei plante cu denumirea științifică…
- 1
- 2