supe și ciorbe
Rețete culinare bune și foarte bune de supe și ciorbe.
- Rețete culinare bune și foarte bune
Tan tan ramen – rețetă picantă cu influențe chinezești și suflet japonez
Tan tan ramen este un amestec cultural, un preparat care aduce împreună tradiția chineză și rafinamentul japonez, iar aceasta este…
- Rețete culinare bune și foarte bune
Ciorbiță de vacuță – rețetă diminutivată
Ciorba de văcuță este una dintre acele rețete tradiționale românești care adună familia la masă și aduce zâmbete pe fețele…
- Rețete culinare bune și foarte bune
Ciorbă de perișoare – rețetă mirobolantă
Ciorba de perișoare este una dintre cele mai apreciate rețete tradiționale românești și am pus aici cea mai gustoasă variantă.
- Rețete culinare bune și foarte bune
Ciorbă de burtă – rețeta extraordinar de gustoasă
Ciorba de burtă este, fără îndoială, o regină a ciorbelor românești și merita loc de cinste în orice meniu tradiționa,…
- Rețete culinare bune și foarte bune
Storceag (storceac) – rețeta lipovenească de ciorbă de sturion
Rețeta bună, simplă și autentică de storceag, o ciorbă de sturion lipovenească specifică Deltei Dunării.
- Rețete culinare bune și foarte bune
Ciorbă de cartofi cu afumătură și tarhon – rețetă ca-n Sibiul cel bun la gust
Această rețetă de ciorbă de cartofi cu afumătură și tarhon aduce pe masă un preparat delicios și o bucată din…
- Rețete culinare bune și foarte bune
Fasolada – rețeta autentică de ciorbă de fasole grecească
Rețeta autentic grecească de fasolada, o ciorbă de fasole excelentă și plină de surprize culinare plăcute.
- Rețete culinare bune și foarte bune
Supă de somon cu cartofi și praz – rețetă pur finlandeză
Rețeta tradițională de supă Lohikeitto finlandeză de somon cu cartofi și praz.
- Rețete culinare bune și foarte bune
Rassolnik – rețeta sovietică de ciorbă cu castraveți murați
Rețeta de Rassolnik - o ciorbă clasică din bucătăria rusă, cunoscută pentru gustul său unic și revigorant.
- Rețete culinare bune și foarte bune
Supă de ciuperci – rețetă cremoasă sau nu
O rețetă excelentă de supă de ciuperci caeia îi stabilim nivelul de cremozitate după referință.