Sosuri

Fiery Chilli Ketchup – Heinz

Arde bine, dar gustos!

Heinz fiery chilli este ruda fierbinte a blândului ketchup Heinz clasic, atât de apreciat de mine și familia mea. Deși incendiază binișor papilele gustative, gustul este foarte agreabil, iar textura este aproape identică cu cea a rudei pacifiste. Trebuie să remarc un lucru absolut pozitiv: înfierbântatul are o concentrație mai mare de roșii în compoziție decât eternul Herinz Tomato Ketchup (166 vs. 148 grame!). Adăugând la toate acestea și aroma binevenită și foarte apreciată de usturoi, pot afirma cu mâna pe limbă inimă că sosul acesta poate acompania cu ușurință cam orice preparat care se poate împrieteni cu un ketchup și mă gândesc cu oareșcare poftă mai ales la pizza, rasol alb de vită, hamburger, hot dog sănătos (sâc!) și altele asemenea.

Ingrediente:
Roșii (166 g pentru 100 g de produs)
Oțet
Zahăr
Sare
Extract de chilli
Extract de condimente
Pudră de ardei cayenne
Pudră de usturoi

După cum putem citi, lista ingredientelor este curată, fără gume, potențiatori sau conservanți. Ca de obicei, extractul de condimente mă pune puțin pe gânduri, dar nu mă oprește nicidecum să acord o notă fruntașă acestui produs și să-l recomand cu fierbințeală 100%.

Recipientul de 250 de grame costă cca. 8,5 lei, deci cam 24 lei/kg.

Sursă foto cover: heinz.co.uk
Surse foto 1-3: arhiva personală

Evaluare autor

Ingrediente
Preparare
Prezentare
Pret

Excelent

Heinz fiery chilli este ruda fierbinte a blândului ketcup Heinz clasic, gust și textură deosebit de agreabile - recomand 100%.

User Rating: 4.6 ( 1 votes)


Aditivi:
Marcă:
Producător:
Furnizor:
Distribuitor:
Proveniență:

Mai mult
Abonare
Anunță-mă când apar
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
Poate te interesează
Close
Back to top button
Sarmale de post Topoloveni Breaking News Aripioare de porc