lactate
- Articole
Ce este fermentarea?
Fermentarea este un proces biochimic prin care microorganismele, precum bacteriile, drojdiile și mucegaiurile, transformă compușii organici.
- Mică enciclopedie culinară
Skyr-ul
Despre skyr, un produs lactat tradițional islandez apreciat pentru textura sa cremoasă și gustul ușor acidulat
- Articole
Alimente recomandate a fi consumate în vreme de caniculă
A venit canicula! Ce mâncăm pentru a evita supraîncălzirea și deshidratarea organismului atunci când temperaturile exterioare și umezeala din aer…
- Lactate si branzeturi
Ayran – Müller
Ayran-ul turcesc în cea mai pură ipostază a sa: iaurt, apă și sare, pur și simplu bun.
- Lactate si branzeturi
Kalinka Kefir – Müller
Chefirul Kalinka este excelent preparat in Germania si, din pacate, superior multor chefiruri oferite de producatorii autohtoni.
- Lactate si branzeturi
Iaurt natural de vaca – Artesana
Un iaurt cu gust autentic, excelent.