pește proaspăt
- Rețete culinare bune și foarte bune
Storceag – rețeta lipovenească de ciorbă de sturion
Rețeta bună, simplă și autentică de storceag, o ciorbă de sturion lipovenească specifică Deltei Dunării.
- Rețete culinare bune și foarte bune
Hamsii marinate – rețeta Amfitritei
Poate cea mai gustoasă și simplă rețetă de hamsii marinate.
- Mică enciclopedie culinară
Codul
Codul, acest pește cu carne albă omniprezent în alimentele congelate și in semipreparatele de pretutindeni.
- Mică enciclopedie culinară
Calcanul
Calcanul este apreciat în special pentru carnea sa fină și este considerat o delicatesă în multe bucătării europene.
- Rețete culinare bune și foarte bune
Marmitako de bonito – rețetă (cu) bască
Marmitako de bonito este o tocană de ton cu cartofi tradițională din Țara Bascilor și din Cantabria.
- Rețete culinare bune și foarte bune
Plăcintă cu pește – rețetă budincoasă
Vorbim despre o plăcintă cu pește simplă și rapidă, un soi de combinație între tartă și budincă, dar cu un…
- Mică enciclopedie culinară
Metodele consacrate de alegere corectă a peștele proaspăt
Peștele proaspăt este unul dintre alimentele cu cea mai mare predispoziție la alterare rapidă și este influențat puternic și ireversibil…