parmezan
- Mică enciclopedie culinară
Bucătăria italiană
Un articol dine documentat despre bucătăria italiană, una dintre cele mai apreciate în lumea culinară
- Rețete culinare bune și foarte bune
Pizza calzone – rețeta pur napoletană
Rețeta napoletană, clasică și bună de pizza calzone, poate cea mai bună variantă de pizza.
- Rețete culinare bune și foarte bune
Supă cremă de conopidă – rețetă bună cu cheddar
Supa cremă de conopidă cu cheddar este un fel de mâncare reconfortant și delicios, apreciat în multe culturi culinare pentru…
- Rețete culinare bune și foarte bune
Plăcintă cu pește – rețetă budincoasă
Vorbim despre o plăcintă cu pește simplă și rapidă, un soi de combinație între tartă și budincă, dar cu un…
- Mică enciclopedie culinară
Parmezanul
Parmezanul nu este doar o brânză, ci o operă de artă culinară cu o istorie profundă și o prezență vitală…
- Mică enciclopedie culinară
Gustul umami
Umami este adesea descris ca fiind gustul delicios, bogat și savuros și este prezent într-o varietate de alimente din întreaga…
- Rețete culinare bune și foarte bune
Risotto cu ciuperci porcini și parmezan – la vera ricetta
Risotto-ul cu ciuperci porcini și parmezan este o mâncare italiană delicioasă, cremoasă și plină de arome pe care am încercat-o…