lapte
- Mică enciclopedie culinară
Skyr-ul
Despre skyr, un produs lactat tradițional islandez apreciat pentru textura sa cremoasă și gustul ușor acidulat
- Rețete culinare bune și foarte bune
Conopidă gratinată – rețetă bună, la cuptor
Rețeta, simplă, bună și gustoasă de conopidă gratinată la cuptor.
- Rețete culinare bune și foarte bune
Chefirul (Kefirul)
Câteva vorbe bune despre chefir, unul dintre cele mai gustoase și sănătoase produse lactate.
- Rețete culinare bune și foarte bune
Ciulama de pui cu ciuperci – rețeta aia bună-bună
Rețeta simplă și corectă a ciulamalei de pui cu ciuperci, fără briz-brizuri inutile.
- Rețete culinare bune și foarte bune
Supă cremă de conopidă – rețetă bună cu cheddar
Supa cremă de conopidă cu cheddar este un fel de mâncare reconfortant și delicios, apreciat în multe culturi culinare pentru…
- Rețete culinare bune și foarte bune
Babka – rețetă de cozonac însiropat
Babka este cunoscută pentru textura sa moale, stratificată și pentru umplutura sa bogată de ciocolată sau scorțișoară.
- Rețete culinare bune și foarte bune
Sos béchamel – rețetă alb-cremoasă
Sosul béchamel este un pilon al bucătăriei clasice, fiind folosit în numeroase rețete din întreaga lume, iar aceasta este rețeta…
- Lactate si branzeturi
Ayran – Müller
Ayran-ul turcesc în cea mai pură ipostază a sa: iaurt, apă și sare, pur și simplu bun.
- Lactate si branzeturi
Kalinka Kefir – Müller
Chefirul Kalinka este excelent preparat in Germania si, din pacate, superior multor chefiruri oferite de producatorii autohtoni.